De huisbrouwerij bestaat reeds sinds september 1985. Toen in die tijd waren we de eerste ambachtelijke huisbrouwerij van de ganse Benelux. Dat was meteen een primeur!

Wat moet U zich nu juist bij een huisbrouwerij voorstellen? De naam zegt het eigenlijk zelf: een kleine brouwerij, rechtstreeks verbonden met een café. Of, als u wil, een café met zijn eigen brouwerijtje. De bierliefhebbers kunnen op die manier de alle bieren in optimale omstandigheden proeven.

Bij ons wordt er nog steeds met kleinschalige apparatuur ambachtelijke goede bieren gebrouwen, zonder enig additief. Momenteel zijn er drie verschillende bieren die worden gebrouwen in onze eigenste huisbrouwerij. De Con Domus en Nostra Domus kan men het ganse jaar door drinken. Daarbovenop bieden we ook nog een seizoensbier dat tevens voor wat afwisseling zorgt.

clash of clans gem hack clash of clans online game hack computer clash of clans

Liefde en vakmanschap voor natuurzuiver bier

Smaken verschillen, maar één zaak hebben alle bieren van onze huisbrouwerij met elkaar gemeen: de liefde en het vakmanschap waarmee ze worden gebrouwen. Alleen de beste ingrediënten worden gebruikt en het brouwproces wordt niet geforceerd of versneld. Het bier krijgt de tijd om volgens de klassieke methodes te vergisten en te rijpen.

Natuurzuivere bieren zijn het resultaat. Via de pipeline lopen ze rechtstreeks van de brouwerij naar de toog in de brasserie. Daar worden ze in optimale omstandigheden getapt en geserveerd.

Brouwerijbezoek

U kan een rondleiding doorheen onze huisbrouwerij reserveren, waarbij U gedurende ca. 30-45 minuten uitleg krijgt over onze bieren die wij op artisanale wijze brouwen en hoe het ganse brouwproces ter plaatse gebeurt.

U kan de brouwerij bezoeken met groepen vanaf 8 personen, mits reservatie en beschikbaarheid van de gids. Per rondleiding kunnen er maximum 30 personen deelnemen aan een bezoek. Is de groep wat talrijker, dan kan deze altijd in kleinere groepjes gesplitst worden.

Rondleiding kan in het Nederlands, het Engels, het Frans en het Duits.

Alle dagen mogelijk vanaf 10.00 uur tot 20.00 uur. Behalve maandag: sluitingsdag.

Verschillende formules, let wel: per gezelschap, eenzelfde formule.

Rondleiding met degustatie

Rondleiding met degustatie en hapjes

Of wat dacht U van een heerlijk bierarrangement? Rondreis in onze brouwerij gevolgd door een culinair avontuur. Typisch Belgisch!

Bierarrangement 1

Bierarrangement 2

Supplement water en koffie

€ 4 voor plat en bruisend water op tafel met koffie of thee na het menu.
Per gezelschap, eenzelfde formule.

Reservatie, meer informatie en beschikbaarheid enkel via EMAIL.