Domus Leuven zaalverhuur

Zaalverhuur

Naast een restaurant en een eigen huisbrouwerij, beschikt Domus over 3 unieke zalen die zich uitstekend lenen tot evenementen of groepsactiviteiten.

Zaalverhuur Domus Leuven Mezzanine

Mezzanine

Onze Mezzanine, of letterlijk vertaald: halve verdieping, biedt een capaciteit van maximum 65 personen. Het zaaltje is gelegen op de eerste verdieping, met ingang aan de Tiensestraat. De Mezzanine kan gereserveerd worden vanaf 40 personen.
Wil je graag de sfeer & gezelligheid van de brasserie beneden ervaren? Dan is de Mezzanine dé geschikte zaal voor jouw evenement.

Zaalverhuur Domus Leuven Mezzanine
Zaalverhuur Domus Blauwe zaal

De blauwe zaal

De blauwe zaal is gelegen op de eerste verdieping en biedt een capaciteit van maximum 80 personen. In tegenstelling tot de mezzanine, is deze zaal volledig afgesloten van de brasserie beneden. Ideaal voor een privéfeest, een seminarie of een vergadering. De ingang bevindt zich aan het Jozef Vounckplein. De blauwe zaal kan gereserveerd worden vanaf 50 personen.

Domus Leuven zaalverhuur séparé

Séparé

De zaal ‘séparé’ bevindt zich op het gelijksvloers van brasserie Domus. Het biedt een capaciteit van maximum 30 personen en bovendien beschikt deze zaal over een apart toilet. Reservatie is mogelijk vanaf 10 personen.

Domus Leuven zaalverhuur séparé

Groepen

Familiebijeenkomst? Verjaardag? Communiefeest? Babyborrel? Vergadering? Voor elke gelegenheid, feestelijk of zakelijk, heeft Domus Leuven gezellige zalen beschikbaar. Elke speciale gebeurtenis wordt hier zonder twijfel een bijzondere dag.

Feestelijke gelegenheden

Een verjaardag te vieren? Of samen met je collega’s een avond gepland? Onze zalen vormen een ideale stopplaats of eindbestemming tijdens jouw groepsreizen of daguitstappen. Geniet van heerlijke maaltijden en bijpassende dranken om er een onvergetelijke avond van te maken.